Skip to main content

Nederhorst den Berg

Twee patio’s
Via Instagram kwamen Bart en Stephanie bij mij terecht. Voor hen ontwierp ik deze houten schuurwoning. Op zich niks geks, maar het is een schuurwoning met maar liefst twéé patio’s! Een onverwacht ruimtelijk ontwerp waar ze honderd procent in mee gingen. Net zoals tatami-matten maat en orde creëren in een Japans huis, zo zorgen de patio's en de regelmatige plaatsing van de eiken spanten voor strakke orde. Daarnaast kozen de opdrachtgevers ook voor maar liefst 52 PV panelen.

Gebouwd door o.a.:
Bouwformaat, Amersfoort
IJkenbouw, Amersfoort

Publicaties:
Stijlvol Wonen januari 2021


“Door het transparante karakter van deze woning en de geïntegreerde patio's hebben we altijd visueel contact met elkaar en met onze dochters.”

“Onze architect overtuigde ons om ons niet alleen te concentreren op het optimaliseren van nuttige vierkante meters, maar ook om ruimte in ons huis te reserveren voor ruimere afmetingen en ruimtelijkheid.”

Praktisch

Heeft u eigen ideeën die professionele input kunnen gebruiken? Zit u met een afgekeurd plan en komt niet verder met de gemeente of uw architect? U wilt alleen een deel van de opdracht door mij laten ontwerpen? U wil het bestemmingsplan laten wijzigen? Twijfel niet en neem contact met mij op. Ik denk graag met u mee en onderzoek samen met u de mogelijkheden.