Bedrijfsgebouwen in Leusden

Bedrijfsgebouwen in Leusden Bedrijfsgebouwen in Leusden Bedrijfsgebouwen in Leusden Bedrijfsgebouwen in Leusden

Snelle jongens, deze opdrachtgevers van aannemersbedrijf Bloemendal: eerst een snelle architectenselectie, snel een ontwerp voor een nieuw eigen pand, wel met wat meer uitstraling graag, en dan ook maar snel een bedrijfsverzamelgebouw erbij in dezelfde straat, o.a. voor het Kringloopcentrum. Van ontwerp tot en met bouwaanvraag 3 maanden, en waar de meeste opdrachtgevers struikelen over hun eigen besluitvormingsprocessen gingen deze jongens als een raket.

Het eind van een doodlopend straatje van het bedrijventerrein, een lastige plek, zeker als je uitstraling wilt en zeker als je ook moetkunnen manouvreren met materieel en materiaal. Door ruimtegebrek is het kantoor opgetild naar de eerste verdieping met de open garage eronder. Vanuit de oksel van het gebouw, een soort binnenplein, dóór de garage de ingang vinden en dan bovenkomen om te ontdekken wat deze locatie zo geweldig maakt: een fantastisch uitzicht over weilanden en bossen mét hertjes, de telescoop staat ervoor.

Ontworpen in drie maanden, gebouwd in twaalf, deze opdrachtgever en aannemer bewijst dat het kan, en, dat de sfeer prettig blijft.

www.bloemendalbouw.nl

Advies nodig voor een huis of project? Neem contact op