Skip to main content

Hoogland

Comfort is het toverwoord

De villa combineert een strakke vormgeving met warme materialen. Er is gekozen voor aluminium kozijnen en louvres als tegenhangers van de houten gevelbekleding en het rieten dak. In de woning een prachtige hoge hal op de verdieping. Bij de hoofdslaapkamer een weelderige kleedkamer en met badruimte ineen. De hoofdslaapkamer heeft een balkon met uitzicht op de prachtige zwemvijver en het omringende landschap. Een wellnessruimte en chillkamer met lichtstraten bevinden zich in de kelder.

Het huis is voorzien van alle technische snufjes om het huis zo comfortabel en energiezuinig mogelijk te maken. Warmtepompen, WTW, triple glas, verlichting en zonwering allen aangestuurd via de domotica.
De tuin met een zwemvijver is ontworpen door G84 en sluit naadloos aan op het ontwerp van het huis. De paardenstal is speciaal voor deze locatie ontworpen.

 

Foto's: Denise Zwijnen, Rob Barnhoorn (drone-foto)

Praktisch

Heeft u eigen ideeën die professionele input kunnen gebruiken? Zit u met een afgekeurd plan en komt niet verder met de gemeente of uw architect? U wilt alleen een deel van de opdracht door mij laten ontwerpen? U wil het bestemmingsplan laten wijzigen? Twijfel niet en neem contact met mij op. Ik denk graag met u mee en onderzoek samen met u de mogelijkheden.